RECENTLY ADDED

PROCEED TO CHECKOUT
AVAILABLE AT SELECTED STORES | FREE BENELUX SHIPPING | FREE INTERNATIONAL SHIPPING OVER €500
Retourneren & Ruilen2019-10-23T12:39:29+00:00

RETOURNEREN

We hopen dat je helemaal gek bent op je Culet Jewellery artikelen. Maar als je van gedachte bent veranderd, dan is ons retourbeleid als volgt:

  1. Ons retourbeleid is 30 dagen. De 30 dagen beginnen op het moment dat je de artikelen hebt ontvangen. Als je meerdere artikelen hebt besteld, dan begint de 30 dagen wanneer je alle artikelen hebt ontvangen van je bestelling.
  2. Je hebt 14 dagen om de retour op te sturen naar ons, nadat je hem bij ons hebt aangemeld
  3. Indien mogelijk, graag de artikelen retourneren in de originele verpakkingen – doos en zak.
  4. Je kan de artikelen thuis passen, maar ze moeten nieuw, ongedragen, ongebruikt en onbeschadigd geretourneerd worden. 

Houdt er rekening mee dat items die online gekocht zijn, niet geruild kunnen worden in de Culet winkel of andere verkooppunten.

Hoe kan ik mijn artikelen retourneren?

Neem contact met ons op voor het retourneren van je artikelen. Retourzendingen zijn gratis en we regelen dat deze binnen 14 dagen na je aangevraagde retour wordt opgehaald.

We zullen je terugbetaling verwerken zodra jouw artikel aan ons is geretourneerd of wanneer je een bewijs van verzending met ons hebt gedeeld. Jouw terugbetaling wordt verwerkt met dezelfde betaalmethode die is gebruikt voor jouw oorspronkelijke bestelling, tenzij je expliciet akkoord gaat met een andere methode. Er zijn geen extra kosten voor jouw terugbetaling. Houd er rekening mee dat er een vertraging kan optreden in de terugbetaling, afhankelijk van de gebruikte betaalmethode.

RUILEN

Om je artikelen om te ruilen, neem direct contact met ons op.

Mocht je het als cadeau gekregen hebben en wil je het omruilen voor een ander artikel, zorg ervoor dat je het aankoopbewijs of cadeaubon bij je hebt. Mocht je deze niet hebben, neem dan contact met ons op.

Houdt er rekening mee dat gegraveerde artikelen niet geruild kunnen worden.

Artikelen die online zijn gekocht kunnen niet worden omgeruild in de Culet winkels of verkooppunten

 

GARANTIEBELEID

Hoge kwaliteit is waar het om gaat bij ons – en we zijn er van overtuigd dat jij ook van de hoge kwaliteit van onze producten kan genieten, evenals de prachtige ontwerpen.

Al onze sieraden zijn gekeurd bij Waarborg Nederland, Europa’s keurkamer, in overeenstemming met de wet. Dit waarborgt elk item dat u bij ons koopt, gecertificeerd is als van hoge kwaliteit en authentiek.

Elk artikel dat gekocht is bij Culet Jewellery heeft 12 maanden garantie vanaf het moment van de verkoop. Deze garantie is geldig met een aankoopbewijs. Als je een claim wilt maken op de garantie, moet je altijd met het aankoopbewijs terug gaan naar de desbetreffende winkel van de verkoop. Je garantie dekt schade door normaal gebruik van het artikel. Diamanten die los zijn gegaan uit de zetting worden binnen drie maanden van aankoop kosteloos vervangen. Na drie maanden kunnen er kosten in rekening worden gebracht. Neem contact met ons of ga naar onze winkels om een reparatie te regelen. We streven ernaar om je reparaties te retourneren binnen 3 weken.

Voor artikelen die gekocht zijn bij juweliers met Culet Jewellery geldt hetzelfde garantiebeleid als hierboven genoemd.

Voor onze gehele garantiebeleid, zie onze algemene voorwaarden.

Artikelen die buiten het garantiebeleid vallen, kunnen nog steeds gerepareerd worden – deze worden dan wel in rekening gebracht.

Neem contact met ons voor meer informatie.